Mladići povređeni u eksploziji u Splitu stavljeni u komu

Izvor: B92, 20.Jun.2017, 10:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mladići povređeni u eksploziji u Splitu stavljeni u komu

Split -- Dvojica mladića iz Splita povređena u ponedeljak nakon eksplozije u tom gradu stavljena su u indukovanu komu, piše "Jutarnji".

Mladići su zadobili teške opekotine drugog i trećeg stepena na udovima i licu. Kada su dovezeni u bolnicu bili su svesni, ali su potom stavljeni u indukovanu komu kako bi im oporavak bio lakši i bezbolniji.

Zagrebački portal "Indeks" nezvanično saznaje da su njih dvojica u trenutku eksplozije izvodili radove na vozilu. Do eksplozije >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i požara je došlo u garaži porodične kuće u kojoj je automobil bio parkiran.

Prema nezvaničnim informacijama, do požara je došlo kada se gorivo razlilo po garaži i kada je električni reflektor zapalio gorivo, a potom i rasplamsao buktinju.

Povređeni su odmah prevezeni u KBC Split gde su primljeni na odeljenje plastične hirurgije.

Splitski vatrogasci dojavu o požaru u garaži primili tačno u 20 časova, a požar je bio lokalizovan u narednih 15 minuta.

Vozilo marke "opel" u potpunosti je izgorelo, kao i kompletna oprema koja se nalazila u garaži, a usled visoke temperature u garaži popucali su i prozori. Izgorelo je i 10 do 15 kvadratnih metara fasade kuće.

Veću tragediju sprečila je brza intervencija vatrogasaca, navodi "Jutarnji".

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.