Mladić uboden nožem u leđa, pet devojčica povređeno u udesu

Izvor: Blic, 26.Maj.2013, 10:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mladić uboden nožem u leđa, pet devojčica povređeno u udesu

Mladić star 30 godina uboden je nožem u leđa na Novom Beogradu i zbrinut je u Kliničko bolničkom centru Bežanijska Kosa, rečeno je jutros Tanjugu u Hitnoj pomoći.

Nisu poznati motivi napada, koji se dogodio oko 23.40 časova u ulici Jurija Gagarina kod broja 29.

Povređeni mladić je uboden u predelu leve lopatice i prebečen je u KBC Bežanijska Kosa sa obilnim krvarenjem, rekla je doktorka Nada Macura.

Lekari Hitne pomoći su, prema njenima rečima, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << intervenisali i u pet saobraćajnih nesreća u kojima je povređeno 10 osoba.

U saobraćajnoj nezgodi u Bulevaru Vojvode Mišića kod Beogradskog sajma oko 22.20 časova lakše je povređeno pet devojčica, koje su zbrinute u Institutu za majku i dete.

Prema nezvaničnim informacijama, kombi somborskih registracija koji je prevozio osam devojčica, verovatno članice neke sportske ekipe, navodno je udario u tramvaj, rekla je Macura.

Ona je kazala da su povređene devojčice starosti između 11 i 13 godina i da su zadobile lakše povrede kolena i glave.

Hitnoj pomoći su se najviše žalili hronični bolesnici sa srčanim i disajnim problemima.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Novi Beograd: Napad nožem u leđa mladića

Izvor: Mondo, 26.Maj.2013

Mladić star 30 godina uboden je nožem u leđa na Novom Beogradu u subotu oko 23.40 časova u Ulici Jurija Gagarina. U udesu u Bulevaru Vojvode Mišića kod Beogradskog sajma lakše povređeno pet devojčica...Mladić star 30 godina uboden je nožem u leđa na Novom Beogradu i zbrinut je u Kliničko...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.