Mladić ubijen na zabavi u Nišu, uhapšen osumnjičeni za ubistvo

Izvor: Blic, 10.Apr.2013, 12:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mladić ubijen na zabavi u Nišu, uhapšen osumnjičeni za ubistvo

Nišlija M. Č. (20) preminuo je 9. aprila oko 23,15 časova nakon što je hicem iz vatrenog oružja pogođen u jednom stanu u Ulici Nade Tomić u centru Niša, a za ubistvo je osumnjičen i uhapšen Ivan. M. (20), saznaje "Blic".

Ivan M. uhapšen je zbog sumnje 9. aprila oko 23,10 časova hicem iz pištolja usmrtio sugrađanina M. Č. u stanu u kojem je, navodno, bila zabava na kojoj je bilo nekoliko mladih.

Ekipa Hitne pomoći je odmah došla na lice mestam, ali je >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << mogla samo da konstatuje smrt jer je mladić preminuo na licu mesta.

Na osnovu prvih saznanja da je mladić pogođen metkom nije bilo informacija da li se radi o nesrećnom slučaju ili o drugim okolnostima.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.