Mladić se polio benzinom i zapalio, povređen policajac

Izvor: B92, 08.Okt.2018, 21:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mladić se polio benzinom i zapalio, povređen policajac

Mladić Radiša K., starosti oko 20 godina iz Trbušana kod Čačka, pokušao je večeras samoubistvo paljenjem benzinom.

Bivši radnik je, prema rečima očevidaca, ispred ulaza u privatno pekarsko preduzeće u Čačku popio određenu količinu benzina, a zatim je ušao u krug fabrike, gde je seo na pločnik ispred ulaza u garderobu, polio se ostatkom, dok je istovremeno u ruci držao upaljač.

Policijska patrola pokušala je da ga spreči u toj nameri, a za to vreme >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << stigli su i mladićevi roditelji koji su ga molili da ne čini tako nešto, međutim on je u jednom trenutku upalio upaljač i zapalio se.

Policajci i okupljeni radnici brzo su intervenisali s protivpožarnim aparatima i ugasili plamen. Policajac Boris B. tom prilikom je zadobio opekotine, jer ga je tokom intervencije zahvatio plamen.

Ekipa hitne pomoći je mladića s teškim telesnim povredama prevezla u čačansku bolnicu.

"Mladić je primljen u jedinicu intenzivnog lečenja s teškim opekotinama i u opštem lošem stanju. U toku je njegovo zbrinjavanje, s pacijentom je plastični hirurg", kazala je za Glas zapadne Srbije doktorka Biljana Kočović, portparolka čačanske bolnice.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Čačak: Mladić se polio benzinom i zapalio, povređen policajac

Izvor: Danas, 08.Okt.2018

Mladić Radiša K., starosti oko 20 godina iz Trbušana kod Čačka, pokušao je večeras samoubistvo paljenjem benzinom, prenosi B92. Članak Čačak: Mladić se polio benzinom i zapalio, povređen policajac se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.