Mladić sa povredama glave iz vatrenog oružja izbačen iz automobila kod Urgentnog centra

Izvor: Blic, 08.Sep.2013, 10:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mladić sa povredama glave iz vatrenog oružja izbačen iz automobila kod Urgentnog centra

Muškarac s povredama glave iz vatrenog oružja izbačen je oko ponoći iz automobila kod Urgentnog centra u Beogradu i nalazi se u kritičnom stanju, javlja RTS.

Kako navodi ta televizija, muškarac koji ima između 25 i 30 godina upucan je u glavu i izbačen iz automobila kod prolaza u dvorištu Urgentnog centra.

Lekari se bore za mladićev život, a detalji u vezi sa ovim događajem biće poznati posle istrage, navodi RTS.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Pucali mu u glavu, pa ga bacili na ulicu

Izvor: OkRadio.rs, 08.Sep.2013

Nepoznate osobe, izbacile su mladića (25) sa povredama glave na ulicu kod Urgentnog centra u subotu uveče. Nepoznato vozilo zaustavilo se na ulaznoj rampi Urgentnog centra oko 23h, gde je mladić izbačen, javlja Beta.    Kada je hospitalizovan mladić je na glavi imao rane od vatrenog oružja.   Mladić...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.