Izvor: Nezavisne Novine, 19.Maj.2015, 08:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mladić preminuo od posljedica sobraćajne nesreće

POGORICA - Dvadesetpetogodišnji Nikola Mitrović iz Berana podlegao je povredama zadobijenim u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na magistralnom putu Berane - Andrijevica.

Mitrović je od petka uveče bio u komi u Kliničkom centru u Podgorici i ljekari su se do sinoć do 23.00 časa borili za njegov život.

On se automobilom "seat leone" kretao iz pravca Berana, kada je zbog za sada neutvrđenih razloga na putu bez krivina, u mjestu Vinicka, skrenuo sa kolovoza, udario >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << u brdo sa desne strane, zatim se vratio na put i tokom prevrtanja ispao iz automobila.

NJegovo tijelo pronađeno je na kolovozu čak 20 metara od automobila koji je pretvoren u gomilu lima.

Nedugo nakon udesa naišli su prvi automobili i vozači su priskočili u pomoć. Mladić je najprije prebačen u beransku bolnicu, odakle je zbog životne ugroženosti odmah upućen u Podgoricu.

Zbog teških povreda glave bio je na aparatima, u dubokoj komi, do kasno sinoć, kada je preminuo.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.