Mladić posekao devojku u školi

Izvor: B92, 29.Apr.2014, 17:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mladić posekao devojku u školi

Beograd -- Maloletnik napao devojku u dvorištu srednje tehničke škole u beogradskom naselju Železnik. Devojka ima posekotine na potiljku, dok je mladiću povređen kapak.

U dvorištu srednje tehničke škole u Železniku danas oko 15 sati maloletnik rođen 1996. godine više puta je udario devojku rođenu iste godine i naneo joj povrede neutvrđenog stepena, rečeno je agenciji Beta u MUP-u Srbije.

Portparolka Hitne pomoći Nada Macura rekla je agenciji Beta da su u tuči kod te škole povređene dve osobe koje su prebačene u Urgentni centar.

Devojka je dovedena sa posekotinom na potiljku, a muškoj osobi posečen je kapak, rekla je Nada Macura.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Železnik, dvoje učenika povređeno u tuči

Izvor: RTS, 29.Apr.2014

Dvoje učenika povređeno u tuči u Tehničkoj školi u Zemunu prevezeno je u Urgentni centar. ..Portparol Hitne pomoći Nada Macura rekla je za Tanjug da je do incidenta došlo oko 14.20 sati, a tom prilikom su povređeni devojka stara oko 18 godina, koja je zadobila posekotinu na potiljku i 18-godišnji...

Nastavak na RTS...

ŽELEZNIK: Devojka i mladić povređeni u tuči u Tehničkoj školi!

Izvor: Kurir, 29.Apr.2014

Portparol Hitne pomoći Nada Macura navela da je do incidenta danas došlo oko 14.20 sati..BEOGRAD - Dvoje učenika povređeno je danas u tuči u Tehničkoj školi u Železniku i prevezeni su u Urgentni centar, rekla je portparol Hitne pomoći Nada Macura...Macura je navela da je do incidenta došlo...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.