Izvor: Vesti-online.com, 10.Dec.2014, 00:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mladić poginuo u saobraćajnoj nesreći, devojka teško povređena

Mladić od oko 20 godina je poginuo, a devojka je teško povređena u saobraćajnoj nesreći koja se u ponedeljak, rano ujutru, dogodila u Bulevaru vojvode Mišića u Beogradu, rečeno je agenciji Beta u gradskoj Hitnoj pomoći.

Lekarske ekipe su oko četiri sata jutros konstatovale smrt mladića koji je upravljao skuterom, dok je devojka (20), koja je bila suvozač, zatečena s teškim povredama.

Njoj je konstatovan težak otvoreni prelom leve butne kosti i otvoreni >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << prelom desne potkolenice i ona je prevezena u Urgentni cenar na reanimaciju.

Oko četiri časova u Ulici Goce Delčeva na Novom Beogradu muškarac od oko 26 godina je ranjen iz vatrenog oružja.

Kako je rečeno Beti u Hitnoj pomoći, on je imao prostrelnu ranu leve potkolenice i prebačen je u Urgentni centar.

Tokom noći između nedelje i ponedeljka dogodilo se još šest saobraćajnih udesa, bez ozbiljnijih posledica.

Hitna pomoć imala je ukupno 98 intervencija, od kojih su 19 bile na javnim mestima, a za pomoć su se najviše javljali astmatičari i osobe sa malignim bolestima.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.