Mladić pao sa krova fakulteta

Izvor: RTS, 25.Jan.2011, 13:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mladić pao sa krova fakulteta

Jedan mladić nastradao pokušavajući da ukrade oluke sa krova zgrade Tehničkog fakulteta u Boru. Pretpostavlja se da se okliznuo na zaleđenom crepu i pao.

Boranin Saša Đ. (24) nastradao je noćas oko jedan sat, kada je pao sa krova zgrade Tehničkog fakulteta u Boru, dok je pokušavao da ukrade oluke, potvrđeno je u policiji.

Njegov pad sa zgrade visoke oko 10 metara snimila je, u 1.18, jedna od sigurnosnih kamera koja kadrom pokriva ulaze u zgradu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
Na snimku druge kamere uočeno je da je oko pola sata posle ponoći mladić prošao sa zadnje strane fakulteta, odakle se popeo na krov.

Pretpostavlja se da se okliznuo na zaleđenom crepu i pao niz kosi krov koji je bio pod snegom.

Lekari Hitne pomoći došli su na poziv portira fakulteta koji je našao telo mladića i konstovali su smrt. Istražni sudija Okružnog suda u Zaječaru obavio je uviđaj na mestu nesreće.

Ovo je druga osoba koja je u Boru izgubila život u pokušaju da zaradi novac, prodajući ukradeni otpadni metal.

Pre tri godine, nedaleko od zgrade fakulteta, poginuo je šesnaestogodišnji Leonardo M. koji je sa dvojicom drugara pokušavao da sa trospratne zgrade ukrade oluke.

Trgovci otpadnog metala u Boru kilogram bakra otkupljuju za 450 dinara.

Oni često otkupljuju bakar koji lopovi iznose iz pogona RTB-a, ali se otkupljuju i bronzane skulpture ukradene sa groblja, šahte, pa i bandere.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Poginuo u pokušaju da ukrade oluke

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Jan.2011

BOR -..Boranin Saša Đ. (24) nastradao je noćas oko jedan sat, kada je pao sa krova zgrade Tehničkog fakulteta u Boru dok je pokušavao da ukrade oluke, potvrđeno je u policiji...Njegov pad sa zgrade visoke oko 10 metara snimila je u 1.18 minuta jedna od sigurnosnih kamera koja kadrom pokriva ulaze...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Poginuo u krađi oluka

Izvor: Radio 021, 25.Jan.2011

Boranin Saša Đ. (24) nastradao je noćas oko jedan sat, kada je pao sa krova zgrade Tehničkog fakulteta u Boru dok je pokušavao da ukrade oluke, potvrđeno je u policiji.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.