Mladić pao s drugog sprata

Izvor: Kurir, 11.Nov.2012, 10:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mladić pao s drugog sprata

BEOGRAD -  U Beogradu su se protkle noći dogodila četiri saobraćajna udesa u kojima je povređeno ukupno devet ljudi. U Ulici Ljube Didića mladić star oko 20 godina, pao je sa drugog sprata i s povredama glave i grudnog koša prevezen je u Urgentni centar.

U Bulevaru kralja Aleksandra rano jutros u saobraćajnoj nesreći povređeno je šestoro, koji su prevezeni u Urgentni centar. Na mesto udesa došle su dve ekipe Hitne pomoći, a povređena je jedna žena i još pet muškaraca >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << starih od 23 do 35 godina.  Kako je rekla portparolka Hitne pomoći Nada Macura, protekla noć bila je teška za sve hronične bolesnike, pa su lekari Hitne pomoći imali dosta poziva i intervencija. Lekari su pomoć ukazali 109 puta, a 16 intervencija bilo je na javnom mestu.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Saobraćajni udes u Bulevaru kralja Aleksandra: Šestoro povređenih

Izvor: S media, 11.Nov.2012

U Bulevaru kralja Aleksandra rano jutros u saobraćajnoj nesreći povredjeno je ukupno šest osoba, koje su prevezene u Urgentni centar. Na mesto udesa došle su dve ekipe Hitne pomoći, a povredjena je jedna ženska osoba i još pet muškaraca starih od 23 do 35 godina...U udesima kod Beogradskog dramskog...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.