Mladić nožem uboden u grudi

Izvor: B92, 28.Nov.2013, 02:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mladić nožem uboden u grudi

Beograd -- Nepoznati mladić (24) uboden je nožem u grudi u kafiću u ulici Starca Vujadina 8.

Lekari Hitne pomoći pregledali su mladića, a on je nakon saniranja povrede prebačen u Gradsku bolnicu.

Portparolka Hitne pomoći Nada Macura je rekla da rana nije duboka, te mu nisu oštećena pluća. Uzroci napada još nisu poznati.

Macura je rekla i da su se u toku protekle večeri i noći na ulicama Beograda dogodile tri saobraćajne nesreće u kojima su lakše povređena >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << tri muškarca koji su zbrinuti na Vojno-medicinskoj akademiji.

Ekipe Hitne pomoći prošle noći su ukupno intervenisale 120 puta, od čega 13 puta na javnom mestu. Pacijenti su se uglavnom žalili na bol u grudima, hipertenziju i alergijske reakcije.

Portparolka Nada Macura rekla je da se ekipe Hitne pomoći nisu imale problema da zbog snega stignu do pacijenata jer su, kako kažu, dobro

očišćene ulice i putevi drugog i trećeg prioriteta.

"Nije bilo ortopedskih povreda ali i dalje upozoravamo građane koji teško hodaju da se pripaze i ostanu kod kuće zbog snega", rekla je Macura.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Mladić nožem uboden u grudi

Izvor: Akter, 28.Nov.2013

Nepoznati mladić (24) uboden je nožem u grudi u kafiću u ulici Starca Vujadina 8

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.