Mladić je otišao da prošeta psa i NESTAO: Osam godina kasnije usledilo je ŠOKANTNO OTKRIĆE

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jul.2023, 19:17

Mladić je otišao da prošeta psa i NESTAO: Osam godina kasnije usledilo je ŠOKANTNO OTKRIĆE

Više od osam godina nakon što je prijavljen njegov nestanak, mladić iz Teksasa nađen je živ ovog vikenda – sa posekotinama, modricama i krvi u kosi.

Rudolf Farajas poslednji put je viđen 6. marta 2015, kad je imao svega 18 godina. U vreme nestanka je organizacija za nestale i neidentifikovane osobe NamUs rekla da je Rudolf šetao psa u kraju u severoistočnom delu Hjustona.

U subotu je teksaški Centar za nestale osobe objavio na "Tviteru" da je Rudolf >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << "nađen bezbedan" i da se oporavlja u bolnici.

Njegova majka rekla je lokalnoj TV stanici KTRK da je neko pozvao policiju nakon što ga je pronašao u nesvesnom stanju ispred crkve.

- Imao je posekotine i modrice po čitavom telu i krv u kosi – rekla je Rudolfova majka.

Ona je ispričala da su pokušali da razgovaraju sa njim ali da je rekao svega nekoliko reči i sklupčao se u fetusni položaj. Majka je rekla da će mu trebati dug oporavak ali da je zahvalna što je njen sin nađen živ.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.