Mladić izboden u Ustaničkoj, sa teškim povredama prevezen u Urgentni centar

Izvor: B92, 20.Nov.2023, 08:12

Mladić izboden u Ustaničkoj, sa teškim povredama prevezen u Urgentni centar

Beograd -- Šesnaestogodišnji mladić više puta je uboden hladnim oružjem u Ustaničkoj ulici kod broja 135 i sa teškim telesnim povredama prevezen je u Urgentni centar.

Mladić je izboden sinoć u 22.59 časova.

Protekle noći dežurale su 22 ekipe Hitne pomoći, koje su intervenisale ukupno 124 puta, od toga je na javnim mestima obavljeno 13 intervencija.

Za pomoć su se javljali hronični bolesnici, najviše astmatičari, srčani bolesnici, pacijenti >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sa povišenim krvnim pritiskom i psihijatrijski pacijenti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Mladić izboden u Beogradu: U teškom stanju prevezen u Urgentni

Izvor: Radio 021, 20.Nov.2023

Šesnaestogodišnji mladić više puta je uboden hladnim oružjem u Ustaničkoj ulici u Beogradu i sa teškim telesnim povredama prevezen je u Urgentni centar.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.