Mladić iskoristio taksi blokadu, pa oteo autobus na Autokomandi

Izvor: B92, 15.Okt.2019, 10:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mladić iskoristio taksi blokadu, pa oteo autobus na Autokomandi

Mladić, prema nezvaničnim informacijama maloletnik, juče u popodnevnim satima, za vreme taksi blokade, ukrao je autobus na liniji 59.

On je ukrao autobus koji drži Konzorcijum privatnih prevoznika i njime se vozio od Autokomande do Vidikovca.

Kako se nezvanično saznaje, vozači su brzo primetili da autobusa nema, pozvali su policiju i kradljivac je uhvaćen. O ovom propustu vozača na liniji 59 niko nije želeo da priča, sem da potvrdi da se zaista dogodio. Ali, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << prema nekim informacijama, reč je o dečku koji je poznat šoferima, odnosno koji "voli da se druži i priča sa vozačima javnog prevoza".

"Nedaleko od stadiona Crvene zvezde video sam parkiran autobus 59. Malo sam se iznenadio što je parkiran, ali opet i nije bilo previše čudno, jer su sve linije bile poremećene zbog protesta. Ali, čudno mi je bilo kada sam isti taj autobus, za koji znam ko mu je šofer, video kako me obilazi kod 'Dragiše Mišovića'. Za njegovim volanom nije bio kolega, nego taj mladić", naveo je za "Politiku" vozač autobusa koji je želeo da ostane anoniman.

Ubrzo posle toga alarmirane su druge kolege. Tada je, kako saznajemo, pozvana policija, a momak je uhvaćen na Vidikovcu.

Ne zna se tačno koliko osoba je u trenutku krađe autobusa bilo u njemu jer su kružile različite informacije, od toga da je bila samo jedna starija žena do toga da je bilo nekoliko vršnjaka maloletnog kradljivca.

Sve je, na sreću, završeno bez ozbiljnijih posledica, pogotovo ako je tačna informacija da je za volanom bio mladić bez vozačke dozvole.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.