Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Jun.2023, 17:00

Mladi takmičari iz Srbije osvojili šest medalja na evropskom takmičenju u badmintonu

Mladi takmičari iz Srbije osvojili su šest medalja i to dve zlatne i četiri bronzane medalje na turniru u badmintonu "Serbian U17&Jut internacional Novi Sad 2023", saopšteno je iz Badminton saveza Srbije (BSS). Turnir je održan uz podršku Ministarstva sporta Srbije, Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu i Grada Novog Sada, pod okriljem Evropske badminton konfederacije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Majstori iz Srbije osvojili 6 medalja na “evropskom prvenstvu u malom” u badmintonu

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 28.Jun.2023, 10:22

Na turniru u badmintonu “Serbian U17 & Youth International Novi Sad 2023”, održanom od 22. do 25. juna u SC "Slana bara" u Novom Sadu takmičari iz Srbije osvojili su šest medalja – dve zlatne i četiri bronzane medalje. Sportski badminton spektakl “Serbian & U17 Youth International”,...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.