Izvor: Nezavisne Novine, 11.Jul.2020, 20:52

Mladi ljekari UKC RS obratiće se javnosti u nedjelju

BANJALUKA - Mladi ljekari Univerzitetskog kliničkog centra (UKC) Republike Srpske sutra će se obratiti javnosti da bi pozvali građani da se pridržavaju preporuka radi sprečavanja širenje virusa korona jer je njegova nepredvidivost najveća opasnost, a trenutak nepažnje nekome može da ...

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mladi ljekari UKC RS obratiće se javnosti

Izvor: Nezavisne Novine, 12.Jul.2020, 08:39

BANJALUKA - Mladi ljekari Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske obratiće se danas javnosti s obzirom na to da se svakodnevno povećava broj zaraženih virusom korona i da je situacija veoma zabrinjavajuća.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Upozorenje mladih lekara UKC-a Republike Srpske na teško stanje u bolnicama i na pridržavanje mera

Izvor: Vostok.rs, 12.Jul.2020

Mladi lekari Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske Republike Srpske upozorili su danas na alarmantno stanje u bolnicama, te najozbiljnije upozorili građane da se pridržavaju propisanih mera radi sprečavanja širenja koronavirusa. .

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.