Mladi folkloraši ostavili bez daha

Izvor: Vesti-online.com, 27.Nov.2018, 11:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mladi folkloraši ostavili bez daha

Prekrasan ambijent, popunjena sala, razigrana mladost i raspoloženi orkestar, tako bi moglo da se opiše divno veče organizovano povodom pokretanja folklorne grupe "Drina" u sklopu Srpskog sportskog centra u Brizbejnu.

Centar ima sve fudbalske sekcije, počev od najmlađih kategorija do seniora. Svi beleže odlične rezultate, pa ih je predsednik Centra Predrag Borojević zbog toga posebno pohvalio.

- Cilj uprave je da se uvedu još neki sportovi i da mladi imaju mogućnost >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << izbora - rekao je Borojević.

Jelena Planojević, predsednica folklorne grupe, sa puno elana je učestvovala u organizaciji i time uveliko doprinela uspehu ove večeri.

- Ovo veče, osim što je bilo veselo, imalo je i humanitarni karakter budući da se sakupljao novac za kupovinu novih narodnih nošnji - istakla je Jelena Planojević.

Mladi folkloraši iznenadili su sve prisutne nastupom koji je ovoga puta bio spoj tradicionalne i moderne igre u koreografiji Darije Pendo. Mnogobrojni gosti su ih nagradili ovacijama i na nogama su ispratili zaista zanimljivu koreografiju koja nikoga nije ostavila ravnodušnim. Bilo je interesantno videti da prisustvuju i neki od osnivača centra, a za celokupan uspeh pobrinuo se i orkestar gospodina Dinića sa pevačicom iz Srbije Radmilom Misić.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.