Mladi Lorens od Gane stiže pravo u Humsku!

Izvor: Kurir, 28.Jul.2013, 07:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mladi Lorens od Gane stiže pravo u Humsku!

Menadžer afričkog fudbalera Petar Bazić kaže da kapiten mlade reprezentacije svoje zemlje hoće među crno-bele

Pregovara se.

Mladi reprezentativac Gane Lorens Larti mogao bi narednih dana da pojača Partizan. Larti igra na mestu desnog beka ili štopera, što su pozicije u timu koje je javnost posle dvomeča sa Širakom ocenila kao najproblematičnije. Dve strane, crno-bele i klub iz Gane Ašanti gold, povezao je poznati srpski menadžer Petar Bazić, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << koga je Larti ovlastio da štiti njegove interese u pregovorima.

- Razgovori su poslednjih dana intenzivirani. Sve ide u pravcu konačnog dogovora. U ovom trenutku je najvažnije da se i sam Lorens Larti zalaže za transfer u Partizan - kaže Bazić.

Kapiten U20 Gane igrao je na nedavno završenom Svetskom prvenstvu u Turskoj, gde se njegova ekipa okitila bronzanom medaljom nakon pobede nad Irakom u borbi za treće mesto. Larti se pokazao kao veoma pouzdan u odbrani, gde pokriva obe bekovske i štoperske pozicije. Visok je 184 cm, brz je i bolje se služi desnom nogom.

Bezjak doneo pobedu

Fudbaleri Ludogoreca pobedom su najavili duel s Partizanom u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Golom slovenca Romana Bezjaka savladali su Černomorec iz Razgrada sa 1:0, posle odlične akcije Jordana Mineva i Brazilca Marselinja u 57. minutu.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.