Mladi Gačić u Zvezdi do 2023. godine

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Jun.2020, 15:06

Mladi Gačić u Zvezdi do 2023. godine

Mladi košarkaš Lazar Gačić potpisao je danas višegodišnji stipendijski ugovor sa Crvenom zvezdom, saopštio je klub sa Malog Kalemegdana.

Gačić je visok 210 centimetara, roden je 31. maja 2005. godine, igra na poziciji krila i predstavlja veliki potencijal srpske košarke, a sa Zvezdom je potpisao ugovor do 2023. godine.

"Pre potpisivanja ugovora dobio sam samo jedan savet od roditelja, a to je da nastavim da radim još jače, više i tako ispunim svoj san da >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << postanem prvotimac Crvene zvezde. Nisam oka sklopio noćas, Bilo je mnogo tenzije i uzbuđenja, jer ovo je veliki korak, ali za sada samo jedan ka mom cilju, jer smo svi u porodici veliki Zvezdaši. Sada ostaje da jako radimo, imamo dobar tim. Očekujem da se u našoj konkurenciji borimo za titulu uz napredak svih nas kao igrača" rekao je Gačić posle potpisivanja ugovora sa crveno-belima.

"Crvena zvezda je sa druge strane u svojim redovima sačuvala još jednog momka od koga i klub i srpska košarka mogu mnogo da očekuju u narednim godinama", stoji u saopštenju crveno-belih.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezda potpisala supertalentovanog košarkaša! Odbio i Real i Barsu, a još je i Zvezdaš ''do koske''! (foto)

Izvor: Sportske.net, 16.Jun.2020

Crveno-beli dobili trku sa španskim velikanima!..Mladi košarkaš Lazar Gačić potpisao je danas višegodišnji stipendijski ugovor sa Crvenom zvezdom...Kako se navodi na sajtu crveno-belih, 15-godišnjak će u narednim godinama predstavljati temelj crveno-belih i zalog za budućnost...On je visok...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.