Mladi Bečejac se udavio u bari?

Izvor: RTS, 18.Mar.2013, 23:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mladi Bečejac se udavio u bari?

Mladić čije je telo pronađeno u Bečju, najverovatnije se udavio u bari, a tačan uzrok smrti daće obdukcija. Policija nastavlja istragu kako bi utvrdila okolnosti pod kojima je E.B. preminuo.

Sedamnaestogodišnji mladić E.B. iz Bečeja, čije telo je pronađeno oko pola dva posle ponoći u ulici Petrovoselski put u Bečeju, najverovatnije se udavio u bari, rekla je za Radio-televiziju Vojvodine istražna sudinica Tatjana Đurašković.

Direktor Doma zdravlja Bečej >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << dr Siniša Šijačić rekao je da su lekari Hitne pomoći telo mladića našli u bari i da reanimacija nije uspela.

Tačan uzrok smrti biće poznat posle reultata obdukcije.

Inspektori krvnih delikata Policijske uprave Novi Sad sa kolegama iz Bečeja nastavljaju opsežnu istragu kako bi u potpunosti rasvetlili sve okolnosti pod kojima je E.B. preminuo, a već je saslušano više osoba.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uzrok smrti mladića posle obdukcije

Izvor: RTS, 18.Mar.2013

Mladić čije je telo pronađeno u Bečeju, najverovatnije se udavio u bari, a tačan uzrok smrti daće obdukcija. Policija nastavlja istragu kako bi utvrdila okolnosti pod kojima je E.B. preminuo...Sedamnaestogodišnji mladić E.B. iz Bečeja, čije telo je pronađeno oko pola dva posle ponoći u ulici...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.