Izvor: Danas, 22.Nov.2014, 01:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mladenović: Treba da primenimo njihova iskustva

Delegacija Grada predvođena zamenikom gradonačelnika Andrejom Mladenovićem ugostila je juče delegaciju rumunskih senatora i poslanika, sa kojima je dogovoreno da Beograd u narednom periodu ostvari saradnju sa Bukureštom i Temišvarom, kako bi primenili njihova iskustva brzog razvoja i privlačenja investitora.

- Temišvar jeste manji od Beograda, ali iskustva koja oni imaju sada kao članice Evropske unije, mogu da nam budu dragocena u brzom razvoju i privlačenju investitora. >> Pročitaj celu vest na sajtu Danas << Beograd treba da ostvaruje saradnju sa gradovima, posebno u okruženju sa kojima možemo da se poredimo i primenimo njihova iskustva, kako ne bismo ponovili greške koje su oni pravili – istakao je Mladenović.

Senator Petru Filip, predsednik Komisije za spoljnu politiku rekao je da je na sastanku bilo reči o korišćenju pretpristupnih fondova, kao i njihovoj realizaciji.

Nastavak na Danas...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.