Izvor: RTS, 22.Mar.2022, 16:36

Mladenčići i poruke ljubavi od Kačarevića iz Mišara

Svi parovi koji su u prvoj godini braka danas slave Mladence, praznik koji simbolizuje ljubav, sreću i blagostanje. Mladi par iz istorijskog sela Mišara kod Šapca, Mladence proslavlja sa četvoromesečenom bebom Milom.
Tamara i Ivan Kačarević upoznali su se na Božić pre šest godina i kažu da je taj susret sudbina na kojoj su životu zahvalni. Zbog epedemije kovida, odlagli su svadbu, ali su uspeli da je organizuju, a mladence dočekaju u društvu >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << kćerke Mile, za koju kažu da im je naveći blagoslov.

"Našu ljubav je krunisala naša bebica Mila koju smo dobili u novembru i naša ljubav je samo postla sve jača sa njenim dolaskom. Naše životne želje su da na prvom mestu budemo živi i zdravi, da bude puno ljubavi, što želim i svima ostalima i naravno, u budućnosti još dečice", kaže Ivan Kačarević iz Mišara kod Šapca.
Kačarevići kažu da im je praznik mladenaca poseban i da će ga proslaviti sa najbližom rodbinom, kumovima i prijateljima. Posnu trpezu za goste pripremili su sa puno ljubavi uz obavezan slatkiš-kolače mladenčiće.
"Jutros, čim sam ustala, ja sam njih zamesila, spremila sam ih sa pšeničnim brašnom, oni su posni, kada se ispeku, premazuju se sa medom i orasima, sprema se 40 komada, oni simbolizuju srećan i dug sladak bračni život i zdravlje i napredak svih ukućana", navodi Tamara Kačarević.
Tamara ima 23, Ivan 24 godine. Lepo su uredili život i svoj dom. Rade u obližnjoj fabrici i za sve imaju samo jednu poruku.
"Volite se, grlite i ljubite, čuvajte jedni druge, jedan je život", poručuje Tamara. Najveći dar, na ovaj dan je kažu, Milin osmeh kao neprocenjivo bogatstvo.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.