Mladence progutala peščana oluja (VIDEO)

Izvor: S media, 26.Okt.2011, 17:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mladence "progutala" peščana oluja (VIDEO)

Kada na dan venčanja bude sunčano jutro, to ne mora da znači da će svadba biti idealna, uverili su se mladenci koje je “progutala” peščana oluja.

Budući mladenci Gas i Dženifer Luna iz Arizone želeli su venčanje na otvorenom i radovali su se lepom danu. Ipak, na samoj ceremoniji, dok je sveštenik čitao zavete, počeo je da duva jak vetar.

Ironično, njihov čin venčanja uključivao je peščanu ceremoniju te su mladenci morali da svako iz svoje >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << činije pesak prebaci u zajedničku posudu, što simbolizuje buduću zajednicu, a baš u tom trenutku počela je peščana oluja u gradiću Florensu.

Američka kongresmenka u teškom stanju (Video)

Prvu bračnu noć proveli u ćeliji

Mlada je jedva sačuvala venčanicu, mladoženja od oluje nije mogao da otvori oči, pa se u jednom momentu njih dvoje nisu videli od peska koji je podigao jak vetar, a snimatelj venčanja jedva je uspeo da do kraja snimi svečanost.

(Blic)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.