Mladen će me ubiti NASLUTILA NESREĆU?! Nekoliko dana pre tragedije Dea OVO IZGOVORILA (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Feb.2019, 11:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Mladen će me ubiti" NASLUTILA NESREĆU?! Nekoliko dana pre tragedije Dea OVO IZGOVORILA (FOTO)

Mlada voditeljka Dea Đurđević teško je povređena i ruka joj je otkinuta u jutrošnjoj saobraćajnoj nesreći, koja se oko 6 sati, dogodila kod beogradske bolnice "Dr Dragiša Mišović".

Voditeljka, koja je u vezi sa 20 godina starijim kolegom Mladenom Mijatovićem, u izuzetno je teškom stanju prevezena na VMA pošto je ostala bez ruke na samom mestu nesreće i trenutno je u operacionoj sali.

Dea je nedavno odgovarala na pitanje da li pravi saobraćajne prekršaje, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << budući da njen dečko novinar crne hronike.

Beograd je danas pokazao da je i više nego dobar domaćin! Evropska prestonica košarke! Bravo! Vidimo se u nedelju 🏀 #beograd #belgrade #basketball #euroleague #finalfour #f4 #love

A post shared by DEA Djurdjevic (@deadjurdjevic) on May 18, 2018 at 2:49pm PDT

- Ne. Može li da se slaže? Ne smem da kažem, Mladen će me ubiti. Svakom se desi ne možeš da sve vreme držiš papučicu - odgovorila je tada Dea.

Podsetimo, jutros je prvo došlo do sudara putničkih vozila, vozači su izašli iz kola da provere i utvrde štetu, a autobus je naleteo na voditeljku i doslovno je "pokupio" na trotoaru.

Njena koleginica Jovana Joksimović, dok je slušala izveštaj sa mesta nesreće, kada je čula za strašnu vest, rasplakala se. Njih dve su radile zajedno i Dea je jednom prilikom otkrila da nije ljubomorna na Joksimoviću, već naprotiv da joj je veoma zahvalna jer joj je pomogla u karijeri.

#novojutro #specijalnaemisija #dolazakputina #srbijairusija #tvpink

A post shared by DEA Djurdjevic (@deadjurdjevic) on Jan 17, 2019 at 7:39am PST

Subota jutro 😊 Radno 😎 #nofilter #subota #novojutro #posao #pink #rtvpink #makeup @tasha_pro_make_up #hair @majaopacicexkrestalica

A post shared by DEA Djurdjevic (@deadjurdjevic) on Jan 12, 2019 at 1:17am PST

❤️

A post shared by DEA Djurdjevic (@deadjurdjevic) on Dec 3, 2018 at 5:36am PST

Ovo sve zajedno je haljina verovali ili ne! Zato volim @salsa_butik 💜#haljine #butik #butiksalsa #najboljisu

A post shared by DEA Djurdjevic (@deadjurdjevic) on Oct 9, 2018 at 5:23am PDT

Ljubav neizmerna!!! Idemo Zvezdoooooo ❤️⚪️❤️⚪️❤️⚪️❤️⚪️ #czv #redstar #crvenazvezda #championsleague #ligasampiona

A post shared by DEA Djurdjevic (@deadjurdjevic) on Sep 18, 2018 at 10:58am PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Čuo sam se sa Deom… Nadamo se najboljem"

Izvor: Vesti-online.com, 07.Feb.2019

Dugogodišnji novinar crne hronike Mladen Mijatović i partner teško povređene TV voditeljke Dee Đurđević kratko je posle jutrošnje stravične nesreće rekao da se čuo sa Deom...U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila rano jutros ispred KBC ‘Dragiša Mišović’ tri osobe su povređene,...

Nastavak na Vesti-online.com...

NJIHOVA LJUBAV NIJE OSTALA NEZAPAŽENA: Mladen joj POKLONIO ZVEZDU SA NEBA i sada je uz nju SVIM SRCEM (foto)

Izvor: Story, 07.Feb.2019

Tužna vest i veoma teška saobraćajna nesreća obeležile su ovo jutro. Mlada voditeljka Dea Đurđević teško je povređena i amputirana joj je ruka na licu mesta posle jutrošnje saobraćajne nesreće, koja se oko 6 sati, dogodila kod beogradske bolnice “Dr Dragiša Mišović”. Povodom ove...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.