Moguće promene od 15. juna: Mnogi nestrpljivo čekaju ukidanje jedne mere VIDEO

Izvor: B92, 27.Maj.2020, 18:35

Moguće promene od 15. juna: Mnogi nestrpljivo čekaju ukidanje jedne mere VIDEO

Pandemija koronavirusa naglavačke je okrenula način života. Sve naše navike, pa i porodična veselja, sada izgledaju sasvim drugačije.

Za razliku od nekadašnjih svadbi od nekoliko stotina ljudi, poslednjih meseci prisustvovao je samo najuži krug ljudi. Od 15. juna to bi moglo da se promeni.

U Novom Pazaru nisu želeli venčanje bez pompe, muzike i gostuju. Čekaju relkasaciju mera. gotova sva venčanja su doložena za leto i jesen.

"Imali smo nekoliko >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << zakazanih venčanja koja su stranke otkazivale, verovatno zato što je bilo propisano da se venčavaju pod maskama, samo sa dva svedoka. Nismo imali prijave venčanja ni venčanja tokom trajanja epidemije", kaže matičarka Božica Đaković.

Opširnije u video-prilogu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

MLADE ČEKAJU VEO, NEĆE POD MASKE: Venčanja u Srbiji su pod NAJOŠTRIJIM MERAMA, a evo kada se očekuju PROMENE

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Maj.2020

Pandemija korona virusa naglavačje je okrenula način života. Sve naše navike, pa i porodična veselja, sada izgledaju sasvim drugačije...Za razliku od nekadašnjih svadbi od nekoliko stotina ljudi, poslednjih meseci prisustvovao je samo najuži krug ljudi. Od 15. juna to bi moglo da se promeni...U...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.