Mještani najstarije ulice u naselju Kleče u Tutinu bez asfalta punih 60 godina

Izvor: SandzakPress.net, 03.Jun.2020, 09:25

Mještani najstarije ulice u naselju Kleče u Tutinu bez asfalta punih 60 godina

Opštinske vlasti Tutina već godinama ignorišu zahtjeve gradjana, koji žive u najstarijoj ulici u naselju Kleče. Ulica je naseljena preko 60 godina i do danas nije asfaltirana, a gradjani su se nekoliko puta obraćali nadležnim organima zvaničnim peticijama. Pored toga suočeni su i sa problemom divlje deponije nastale u samom naselju za koju su se takodje obraćali lokalnim vlastima, a zbog takvog odnosa nadleznih osjećaju se kao gradjani drugog reda. >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << The post Mještani najstarije ulice u naselju Kleče u Tutinu bez asfalta punih 60 godina appeared first on Sandžak PRESS.

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

Redžepović: Prodaji opštinske imovine se mora stati na kraj

Izvor: SandzakPress.net, 03.Jun.2020

Već godinama u Tutinu vladajuća struktura prodaje opštinsku imovinu. Često smo imali prilike čitati o tome kako se imovinom građana vrše obračuni sa pojedincima, ali isto tako i nagrađuje grupacija bliska vlastima. Nerijetko se placevi prodaju mimo zakonskih procedura, a cijela situacija kulminirala...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.