Izvor: Nezavisne Novine, 18.Feb.2016, 21:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mjesec u kom ste rođeni otkriva kakvi ste u krevetu

Mjesec u kojem ste rođeni određuje kakvi ste ljubavnici, tj kakve su vam seksualne navike, tvrdi astrolog Suzi Ker Vrajt.

A da li je to istina, provjerite odmah:

Januar: Kada je petljanje sa nekim u pitanju, ove su osobe poprilično konzervativne, ali kada im se neko zaista dopadne, izrazito su uporne u realizovanju svojih snova. Krasi ih izrazito prljava mašta i uz one rođene u novembru, prave su zvijeri u krevetu.

Februar: Ove osobe su jako sklone avanturama. >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << Izuzetno su strastvene, ali tu strast ćete morati ozbiljno da zaslužite. Iako su sa vremenom spremni na velike stvari, važno im je da se sa partnerom emocionalno povežu. A upravo to povezivanje je kod njih dugotrajan proces na koji morate biti spremni.

Mart: Osobe rođene u martu obožavaju da provode vrijeme u krevetu i u krevetu će biti onoliko koliko god im to dopušta ostatak života. Za njih je seks mnogo više od fizičkog ispoljavanja strasti, povezanosti sa partnerom im je jako bitna i oni intimnost podižu na neke sasvim nove nivoe.

April: Ove osobe su veoma nezavisne pa kada se upuste u vezu sa nekim, u njoj daju sebe cijelog. Seks sa ovim osobama je mnogo intenzivan i strastven, ali kada je gotovo, gotovo je. Oni možda u vezi izgaraju od strasti, ali jednako brzo izgori i njihova privlačnost koju osjećaju prema nekoj osobi.

Maj: Ovim osobama je najbitnije da im je seks prijatno iskustvo. Zaljubljeni su u sam seks i dok se god on odvija na svilenim čaršavima, budite spremni na prave maratone uživanja.

Jun: Ove izuzetno znatiželjne osobe spremne su da isprobaju sve moguće poze koje postoje kao i ostale začine koje će seks učiniti još intenzivnijim iskustvom. Ako volite "prljaviji" seks, ovo je osoba za vas, a ako je seks preko telefona nešto što vas pali, ovo je vaša srodna duša.

Jul: Da bi se uopšte dogodio seks sa ovim osobama, one moraju da osjećaju emocionalnu povezanost. Njima je potrebno da se sa partnerom osjećaju sigurnu, a jednom kada do toga dođe, nema toga što neće učiniti za partnera. Odlični su ljubavnici jer obožavaju da pruže zadovoljstvo partneru.

Avgust: Ove su osobe razapete između dvije krajnosti - ili su ekstremno sebične, ili su ekstremno velikodušne. Ili će htjeti da partneru osiguraju apsolutno sve što poželi, ili će se jednostavno okrenuti i otići u krevet sa nekim drugim. Mrze kad im govorite šta da rade u krevetu i obožavaju da pokazuju svoje seksualne vještine.

Septembar: Ovo su jako strastvene osobe, ali uvijek se trude da kontrolišu svoje emocije, pa kada je seks u pitanju, potrebno je značajno vrijeme da se u potpunosti opuste i priušte sami sebi sjajan orgazam. Možda u seks ne uskaču vrtoglavo, ali kada namirišu emocionalnu povezanost, ne postoji ništa što za partnera neće učiniti.

Oktobar: Oni će vam nacrtati sve što vas sa njima očekuje, upoznaće vas sa svime što možete očekivati i osjećanjima koji će vas prožimati. Uživaće u cijelom procesu zavođenja i predigre i potrudiće se da to iskustvo potraje koliko god je potrebno. Ovim osobama možda nedostaje strasti, ali to sve nadoknađuju silnom pažnjom, šarmom i romantikom.

Novembar: Ove osobe su hodajuća definicija strastvenog seksa. One žele da posjeduju svog partnera i žele da njihov partner posjeduje njih, zbog toga su spremne na sve kako bi to i postigle. U seksu će isprobati sve što se isprobati može, samo kako bi mogle reći da su sve uradile.

Decembar: Osobe rođene u decembru su jako kreativne u krevetu. Obožavaju da izmišljaju priče, igrice i razne uloge za sebe i partnera. Nerijetko je teško dublje se povezati sa njima, ali zato je seks sa njima svaki put zabavno iskustvo.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.