Izvor: Nezavisne Novine, 17.Apr.2018, 20:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mjesec dana je prošlo: Građani traže pravdu za Davida

BANJALUKA - I danas su se građani Banjaluke okupili na Trgu Krajine da bi dali podršku porodici Davida Dragičevića u traganju za istinom.

Nekoliko stotina građana tražilo je pravdu za Davida, a dio njih se obratio okupljenima zahtjevajući od nadležnih da progovore i otkriju ko je kriv za smrt nesretnog mladića.

Danas je tačno mjesec dana od kako je David nestao, na šta su posjetili i govornici na skupu.

Rečeno je i da još uvijek od nadležnih nema >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << nikakvih informacija, te zatraženo da se svi umješani u ovoj slučaj javno izjasne i kažu šta znaju.

Okupljeni su još jednom pozvali sve građane RS i BiH da u subotu 21. aprila prisustvuju velikom skupu građana u Banjaluci pod nazivom "Banjaluka se budi", koje će biti održano od 18 sati.

(buka)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.