Izvor: Nezavisne Novine, 05.Maj.2021, 14:40

Mitrović: Prioritet izgradnja mosta i graničnog prelaza na Šćepan Polju

SARAJEVO - Ministar komunkacija i prometa Bosne i Hercegovine Vojin Mitrović razgovarao je s ministrom kapitalnih investicija Crne Gore Mladenom Bojanićem o razvoju saobraćajne infrastrukture na relaciji Hum - Šćepan polje, izgradnji novog mosta na Tari i zajedničkim graničnim prelazima.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Ministri Crne Gore i BiH najavili početak gradnje puta između Sarajeva i Podgorice

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 05.Maj.2021

O razvoju prometne infrastrukture na relaciji Hum – Šćepan polje, na granici Bosne i Hercegovine (BiH) i Crne Gore, izgradnji novog mosta na Tari i zajedničkim graničnim prelazima, u Sarajevu su u srijedu 5. maja razgovarali ministar komunikacija i prometa BiH Vojin Mitrović i ministar kapitalnih...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.