Miting u okviru kampanje Budućnost Srbije u Beogradu, počelo okupljanje građana

Izvor: RTS, 19.Apr.2019, 17:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miting u okviru kampanje "Budućnost Srbije" u Beogradu, počelo okupljanje građana

U Beogradu se održava skup u okviru kampanje „Budućnost Srbije". Prvo je predviđen muzički program nakon čega slede obraćanja govornika ispred Doma Narodne skupštine. Okupljenima će se obratiti i predsednik Srbije Aleksandar Vučić.
16.15 – Okupljanje počelo muzičkim programom ispred Doma Narodne skupštine. Prvo nastupa Aca Lukas a predviđen je i koncert Riblje čorbe.
Građani >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << stižu ispred Doma Narodne Skupštine noseći zastave Srbije, transparente i balone. Iz mnogih delova grada dolaze organizovane grupe.

Predviđeno je da se na skupu, osim Vučića, obrate premijerka Ana Brnabić, prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić, predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik i ministar inostranih poslvoa Mađarske Peter Sijarto.
Zbog održavanja skupa i velikog broja autobusa koji su došli u Beograd mnoge ulice u prestonici su zatvorene za saobraćaj.
Centar grada nadleću helikopteri. 
Građani su u Beograd došli iz svih krajeva Srbije, uključujući i Srbe sa Kosova i Metohije. Grupu od deset autobusa zaustavila je kosovska policija na administratiuvnom punktu kod Končulja.
Predsednik Vučić je juče rekao da očekuje da skup u Beogradu protekne u karnevalskoj atmosferi, bez mržnje, sa dobrim govornicima.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Skup "Budućnost Srbije" u Beogradu

Izvor: RTS, 19.Apr.2019

U Beogradu je održan skup u okviru kampanje "Budućnost Srbije". Prema proceni MUP-a, okupilo se između 140.000 i 150.000 građana. Skup je počeo muzičkim programom, nakon čega je otpevana himna "Bože pravde". Usledila su obraćanja govornika ispred Doma Narodne skupštine. Okupljenima se...

Nastavak na RTS...

Skup "Budućnost Srbije" u slikama

Izvor: B92, 19.Apr.2019

Beograd -- Skup ispred Doma Narodne skupštine u okviru kampanje "Budućnost Srbije" završen je večeras oko 20.30...Na skupu koji se održao u glavnom gradu bilo je prisutno između 140.000 i 150.000 ljudi, rekao je načelnik Policijske uprave za grad Beograd Milan Stanić...Skup je protekao bez ikakvih...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.