Miting radikala u Hrtkovcima će ipak biti održan? Upravni sud poništio zabranu MUP-a

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Maj.2018, 09:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miting radikala u Hrtkovcima će ipak biti održan? Upravni sud poništio zabranu MUP-a

Skup prvobitno planiran za 6. maj

Srpska radikalna stranka danas je saopštila da je Upravni sud poništio rešenje Ministarstva unutrašnjih poslova o zabrani skupa radikala u Hrtkovcima 6. maja.

Pročitajte i:

Radikali u saopštenju navode da je Odeljenje Upravnog suda u Novom Sadu u ponedeljak "donelo presudu kojom je uvažilo tužbu" na Rešenje Uprave policije od 26. aprila i "poništilo rešenje o zabrani javnog okupljanja Srpske radikalne >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << stranke".

Radikali smatraju da posle presude Odeljenja Upravnog suda u Novom Sadu "više ne postoji ni jedan pravno valjan razlog za zabranu ovog skupa".

Miting u tom vojvođanskom selu prvobitno je bio planiran za 6. maj od 11 do 13 časova.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.