Misteriozna svjetlost nad ruskim nebom

Izvor: Nezavisne Novine, 19.Mar.2015, 13:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Misteriozna svjetlost nad ruskim nebom

Misteriozna svjetlost koja je poput blica, kratko i jakim intezitetom, obasjala nebo u Stavropolu u južnoj Rusiji, zapanjila je ljude i izazvala različite teorije o vanzemaljcima i njihovim aktivnostima.

Stručnjaci su objasnili da svjetlo plave i bele boje, koje su građani uspjeli da primjete, nije normalno za Rusiju. Ono što je još čudnije jeste da ovaj bljesak nije bio praćen zvukom, a u domovima su tom prilikom svjetla zatreperila.

"Ležala sam u krevetu kada sam >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << vidjela tu neobičnu svjetlost i jako sam se uplašila. Izgledalo je kao da se zapalio plafon", rekla je jedna žena iz Stavropola.

Naučnici još nisu u mogućnosti da objasne ovu čudnu pojavu, ali smatraju da je u pitanju svjetlost koja je emitovana sa površine. Ona je najvjerovatnije prouzrokovana od neke vojne vježbe ili zbog smetnji na električnoj mreži, piše Telegraf.

Naravno, spekuliše se da ova misteriozna svjetlost nastala zbog prisutnosti vanzemaljaca, odnosno neidentifikovanog letećeg objekta!

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.