Misteriozna smrt mladića iz okoline Niša: Sina nam ubili

Izvor: B92, 24.Feb.2017, 10:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Misteriozna smrt mladića iz okoline Niša: "Sina nam ubili"

Muškarac čije telo je pronađeno u selu Donji Matejevac kod Niša je identifikovan kao Dalibor Krstić (31), pišu Večernje novosti.

Iako je istraga tek u početnoj fazi, Daliborovi roditelji sumnjaju da je njihov sin ubijen na nekoj drugoj lokaciji i da je ostavljen pored puta u centru sela.

Više javno tužilaštvo u Nišu je naložilo istragu, nakon čega je telo prebačeno u Zavod za sudsku medicinu gde će biti obavljena obdukcija.

Krstić je nestao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << 10. novembra, a njegova majka je rekla da se od tada sa sinom čula nekoliko puta telefonom, kao i da je zvao sa broja koji nije njegov.

Ona je istakla i da je šest dana kasnije prijavila nestanak sina policiji, koja je duže od tri meseca bezuspešno tragala za njim.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.