Misteriozna pucnjava: Mladić tvrdi da je ranjen u Novom Sadu, a pojavio se na beogradskoj klinici

Izvor: Blic, 14.Jul.2013, 15:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Misteriozna pucnjava: Mladić tvrdi da je ranjen u Novom Sadu, a pojavio se na beogradskoj klinici

Mladić M. K. (28) iz Loznice sa ranama na obe noge iz vatrenog oružja pojavio se sinoć oko 23 sata u jednoj privatnoj klinici u Beogradu, čijem osoblju je rekao da je ranjen na festivalu "Egzit" u Novom Sadu, potvrđeno je "Blicu" u policiji. Istovremeno građani u Jevrejskoj ulici kod broja 14b u Novom Sadu primetili su krv i prijavili policiji, a u stanu na prvom spratu u zgradi na toj adresi je i obavljen uviđaj.

- Ranjeni mladić se nalazi u beogradskom Urgentnom centru, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << a iz novosadske policije stigao zahtev da se ispita - rečeno je "Blicu" u policiji.

Za sada nema potvrde njegove tvrdnje da je ranjen na "Egzitu", kao ni da je mladić ranjen u Jevrjeskoj ulici. Prema nezvaničnim informacijama, M.K. je iznajmo stan dok traje “Egzit” u zgradi gde se odigrala pucnjava, a šta je uzrok napada još nije razjašnjeno.

Komšije kažu da su se svađa i pucnjava čule sinoć posle 23 sata, a kako su danas saznali pronađena su i dva metka.

- Čuli smo da je ranjen u stanu i da mu je pucano u obe noge. Onda je valjda hteo da pobegne, pa je skočio kroz prozor - pričaju komšije i pokazuju na lampu na fasadi pod prozorom koja je polomljena prilikom pada.

S obzirom na to da su čuli svađu komšije pretpostavljaju da su mladića napadači ponovo uneli u stan.

- Sami možete videti da tragovi krvi vode od mesta pada, do ulaza u zgradu, pa uz stepenice sve do stana - pričaju uplašene komšije i kažu da se ovako nešto nikada nije desilo kod njih u zgradi.

Policijski uviđaj u Jevrejskoj ulici u Novom Sadu je završen, a prema rečima Tatjane Đurašković, dežurnog istražnog sudije, još nije poznato šta se tačno dogodilo.

- Uviđaj je dugo trajao, ima mnogo tragova, ali ćemo tek večeras imati preciznije informacije. Za sada ne znamo šta se dogodilo – kratko je rekla Đurašković.

U Zavodu za hitnu medicinsku pomoć i u Urgentnom centru Vojvodine kažu da do sada nije primljena nijedna osoba koja je imala povrede koje bi posredno pokazale da se radi o povređenom u Jevrejskoj ulici.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Misteriozna pucnjava: Mladić tvrdi da je ranjen u Novom Sadu, a pojavio se na beogradskoj klinici

Izvor: NoviMagazin.rs, 14.Jul.2013

Mladić iz Loznice sa ranama na obe noge iz vatrenog oružja pojavio se sinoć oko 23 sata u jednoj privatnoj klinici u Beogradu, čijem osoblju je rekao da je ranjen na festivalu Egzit u Novom Sadu, potvrđeno je Blicu u policiji. Istovremeno građani u Jevrejskoj ulici kod broja 14b u Novom Sadu primetili...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.