Mislili ste da vaša dama nikad ne folira orgazam? Ne budite tako sigurni!

Izvor: Telegraf.rs, 10.Maj.2016, 19:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mislili ste da vaša dama nikad ne folira orgazam? Ne budite tako sigurni!

Ako si žena, postoji velika šansa da si barem jednom u životu odglumila orgazam.

Bez obzira na razloge, vrlo je verovatno i kako si to odlučila da prećutiš partneru, kako mu ne bi povredila osećanja. Ili si možda skupila hrabrost i rekla mu?

Upravo to je zanimalo ekipu jednog poznatog časopisa za muškarce, koja je sprovela istraživanje na nešto više od 2.000 žena. Zapravo ih je zanimalo šta bi žene rekle, ako bi njihov muškarac posumnjao u autentičnost njihove >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << "velike završnice" u krevetu.

Nimalo iznenađujuće, većina žena otkrila je kako bi lagala, odnosno prećutala istinu i kako bi rekle da su zadovoljene ili barem da su bile vrlo blizu orgazma.

Samo 27 posto žena otkrilo je kako bi partneru iskreno rekle kako je podbacio.

Ali, ako spadaš u kategoriju žena koje ovo praktikuju, moramo da te upozorimo: stručnjaci otkrivaju da te takva gluma neće dovesti bliže zadovoljstvu, što drugim rečima znači da bi to trebalo da prestaneš da radiš, ako želiš da se nešto poboljša.

Iskrenost je uvek najbolja opcija...

(Telegraf.rs / Izvor: index.hr)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.