Izvor: B92, 07.Jun.2013, 08:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miškoviću pritvor ili ide kući?

Beograd -- Specijalni sud u Beogradu danas odlučuje o pritvoru Miroslava Miškovića i Mila Đuraškovića. Tužilaštvo tražilo da vlasnik Delte ostane u pritvoru, piše Blic.

Mogućnost da Mišković bude pušten iz pritvora usled zdravstvenih razloga, pošto prema medijskim napisima ima problema sa bubrezima i srčanom aritmijom, nije potvrđena, piše Danas.

U Upravi za izvršenje zavodskih sankcija nema zvanične informacije da je vlasnika Delte u utorak pregledao lekar >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sa VMA, a o tome ništa nije hteo da kaže ni Miškovićev advokat Tomanović, kako saznaje list Danas.

Blic prenosi da je tužilaštvo za organizovani kriminal tražilo da se produži pritvor Miroslavu Miškoviću i Milu Đuraškoviću, optuženima za malverzacije sa putarskim preduzećima, zbog opasnosti od bekstva.

"Odbrana optuženih je tvrdila da nema osnova za produženje pritvora, a konačnu odluku o tome doneće danas sud ", objašnjeno je “Blicu” u Višem sudu u Beogradu.

Advokat Krsto Bobot, branilac Đuraškovića, navodi za Blic” da sud danas mora da donese odluku jer je poslednji put pritvor produžio 9. maja.

Tužilaštvo za organizovani kriminal je protiv Miroslava i Marka Miškovića, koji su uhapšeni 12. decembra 2012, kao i Đuraškovića i protiv još osam osumnjičenih podiglo optužnicu kojom ih tereti da su izvlačili novac iz preduzeća za puteve, kao i zbog utaje poreza.

Miroslav Mišković i Milo Đurašković su u Centralnom zatvoru u Beogradu, dok je Marko Mišković (32) u kućnom pritvoru.

Miroslav Mišković (68) žalio se početkom nedelje na bolove u grudima. Lekari sa VMA su konstatovali da ima poremećaj srčanog ritma i da nije zdravsteveno ugrožen da bi morao u bolnicu.
Pogledaj vesti o: Miroslav Mišković

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Miškoviću pritvor ili ide kući?

Izvor: B92, 07.Jun.2013

Beograd -- Specijalni sud u Beogradu danas odlučuje o pritvoru Miroslava Miškovića i Mila Đuraškovića. Tužilaštvo tražilo da vlasnik Delte ostane u pritvoru, piše Blic...Mogućnost da Mišković bude pušten iz pritvora usled zdravstvenih razloga, pošto prema medijskim napisima ima problema...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.