Misici posle nesreće odstranili deo lobanje i ugradili joj ga u stomak: Novom operacijom vraćen je na glavu (FOTO)

Izvor: S media, 29.Sep.2012, 18:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Misici posle nesreće odstranili deo lobanje i ugradili joj ga u stomak: Novom operacijom vraćen je na glavu (FOTO)

Bivša misica Džejmi Hilton (36) otišla je na pecanje sa svojim suprugom, okliznula se i pala na stenu, teško povredivši glavu.

Ona je preživela neverovatnu operaciju. Nakon kraćeg vremena provedenog u stanju kliničke smrti, mozak je počeo da joj otiče, tako da su lekari morali da joj uklone deo lobanje da ne bi došlo do nagnječenja.

Uklonjeni deo je 42 dana proveo u njenom stomaku, kako bi se kost ishranjivala i ostala sterilna, a nakon povlačenja >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << otoka, ponovo je vraćen na staro mesto.

Nakon tri meseca, Džejmi se oporavila i vratila kući.

Ona je na svom blogu okačila slike pre i posle operacije i napisala:

- Ništa na svetu mi danas nije toliko važno kao to da sam ovde. Na ovoj predivnoj Zemlji, sa mojom neverovatnom porodiciom. Mogu da zagrlim decu, da poljubim muža, da popričam sa majkom, i da živim. Osećam kao da će mi srce eksplodirati od zahvalnosti. Prepuna sam sreće i radosti. Da li mi je sve u životu svršeno? Nije. Ali živa sam!

(Dailymail)

Foto: Dailymail

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.