Misice u Češkoj diskvalifikovane zbog dilda

Izvor: Blic, 05.Mar.2011, 19:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Misice u Češkoj diskvalifikovane zbog dilda

Kandidatkinje koje se trenutno takmiče za izbor za Mis Češke izgleda da neće dobiti priliku da se takmiče za titulu najlepše zato što su se u javnosti igrale sa dildom.

Naime, jedna od takmičarki, Aneta Grabcova, je pre nekoliko večeri proslavljala 18. rođendan u jednom restoranu na koji je pozvala i ostale učesnice, a slavlje punoletstva se pretvorilo u razvrat i blud.

Djevojke su se igrale s dildom, glumile masturbaciju, teturale i pozirale s lisicama, dok >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << su ih ostali gosti posmatrali sa zgražavanjem.

- Slavile smo moj 18. rođendan. Ne znam što drugo da kažem - rekla je slavljenica.

Organizatorka izbora za mis Češke je rekla kako još nisu odlučili o kazni, ali da će ovakvo ponašanje učesnica najverovatnije uticati na dalji tok takmičenja.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.