Mišel Vilijams Zlatni globus posvetila kćerki

Izvor: Blic, 16.Jan.2012, 15:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mišel Vilijams Zlatni globus posvetila kćerki

Dobitnica Zlatnog globusa za najbolju glumicu godine u mjuziklu i komediji je Mišel Vilijams. Prestižnu nagradu za ulogu u filmu "My Week With Marilyn", Mišel je posvetila šestogodišnjoj ćerki Matildi koju ima iz braka sa pokojnim Hit Ledžerom.

"Nagradu posvećujem mojoj maloj devojčici koja mi služi za primer. Smatram da sam na prvom mestu majka, pa tek onda glumica. Želim da izrazim najveću zahvalnost mojoj Matildi čija energija i hrabrost su nešto što usvajam u >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << svom životu i radu", bila je iskrena Mišel Vilijams.

Mišel je osvojila "Zlatni globus" za ulogu čuvene dive Merilin Monro koju je maestralno odglumila u filmu "Nedelju dana sa Merilin". Priča je zasnovana na sećanjima asistenta koji je vodio dnevnik u vreme dok je sniman film "Princ i igračica" sa pokojnom Merilin Monro.

Povezane vesti: Helena Bonam Karter dobila odlikovanje Pogledajte trejler za film o Merilin Monro

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.