Mišel Melaniji: Moja vrata su otvorena...

Izvor: B92, 20.Dec.2016, 01:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mišel Melaniji: Moja vrata su otvorena...

Prva dama SAD Mišel Obama izjavila je da ona i njen tim nameravaju da urade "sve što je potrebno" da bi Melaniji Tramp pomogli da je nasledi u Beloj kući.

"Moja poruka Melaniji je bila 'ne znaš zaista šta sve ne znaš dok ne dođeš ovde, tako da su ti moja vrata otvorena', kao što je Laura Buš rekla meni", rekla je Mišel Obama.

Ona je to rekla u intervju sa Oprom Vinfri na CBS.

"Moja vrata su otvorena", ponovila je ubrzo. "To je bio pravi razlog sastanka", >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kazala je Mišel Obama.

Politiko navodi da je Melanija Tramp, od kako je njen suprug Donald Tramp izabran za predsednika, "bila prilično tiha" i da će najverovatnije nastaviti da živi u Njujorku sa sinom Baronom do sredine 2017, kada on završava školsku godinu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.