Mis Bahama šarmirala princa Harija

Izvor: Blic, 06.Mar.2012, 15:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mis Bahama šarmirala princa Harija

Kada je misica Bahama pre nekoliko dana izjavila kako bi volela da se uda za princa Harija, nije mogla ni da pretpostavi da će samo dan kasnije imati prilike da ga lično upozna.

Dvadesettrogodišnja Anastađia Pjer juče u toku dana bila na prijemu koji je priređen u čast mladog princa koji se trenutno nalazi na desetodnevnoj turneji na kojoj je, između ostalih zemalja obišao i Bahame.

Anastađia je obukla usku crvenu haljinu i izgledala potpuno zanosno u pokušajima >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da šarmira mladog britanskog princa.

Na nedavno održanom takmičenju "Mis Univerzum" na kome je Anastađia predstavljala svoju zemlju, izjavila je:

- Veoma poštujem britansku kraljevsku porodicu. Pročitala sam i pogledala svaki intervju princeze Dajane koji je ikada izašao - rekla je misica.

Na prijemu je dodala:

- Došla sam ovde kako bih šarmirala princa Harija. Kada bi me pitao da se udam za njega, odmah bih pristala! - rekla je uz širok osmeh lepa Anastađa.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.