Miroslav: Bio sam na ivici suza

Izvor: Blic, 11.Dec.2013, 15:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miroslav: Bio sam na ivici suza

Bio sam na ivici suza kad mi je publika u Sava centru zapevala “Danas nam je divan dan”, a inače nisam plači....a - kaže Miroslav Ilić koji je sinoć, na prvom od tri rasprodata koncerta, proslavio 63. rođendan. Miroslav Ilić s publikom proslavio 63. rođendan

Sledeći dirljiv trenutak bio je kada je njegov mlađi unuk istrčao na binu i zagrlio svog dedu.

- Strahinja je samo ustao i krenuo ka meni. Momak iz obezbeđenja nije znao ko je dete pa je pokušao >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da ga zadrži. Međutim Strahinja mu je vešto umakao ponavljajući: “Idem, bre, kod mog dede!” - priča Miroslav.

Publika mu zapevala rođendansku pesmu

Legenda narodne muzike ima mnogo fanova, a i on sam je fan Novaka Đokovića i to uvek ističe.

- Obradovao sam se kada sam u publici ugledao Dijanu Đoković, Novakovu mamu i prišao sam da javno poljubim ruku ženi koja je rodila sina kojim se ceo naš narod ponosi - dirljivo priča Ilić uoči večerašnjeg koncerta. Treći, poslednji u nizu je 13. decembra.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Miroslav: Bio sam na ivici suza

Izvor: Dzungla.org, 11.Dec.2013

Bio sam na ivici suza kad mi je publika u Sava centru zapevala “Danas nam je divan dan”, a inače nisam plači….a – kaže Miroslav Ilić koji je sinoć, na prvom od tri rasprodata koncerta, proslavio 63. rođendan. . OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.