Izvor: Radio Slobodna Evropa, 28.Jan.2011, 17:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mirne demonstracije u Tirani

Više hiljada ljudi je mirno danas protestovalo u glavnom gradu Albanije Tirani da bi odali počast trojici demonstranata koji su poginuli tokom protesta održanih 21. januara. Demonstrantti, pristalice opozicione Socijalističke partije, u tišini su prošetali ulicama Tirane sa svijećama i cvijećem u rukama. Socijalisti koji traže ostavku vlade Salija Beriše i raspisivanje novih izbora najavili su nastavak protesta.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

ŠEF ALBANSKE OPOZICIJE NAJAVIO NOVE DEMONSTRACIJE

Izvor: Kurir, 28.Jan.2011

TIRANA - Šef albanske opozicije, gradonačelnik Tirane Edi Rama izjavio je večeras da će opozicija održati još mirnih protesta kako bi se okončao režim premijera Saljija Beriše..."Nastavljamo s demonstracijama na trgu (ispred sedišta vlade) i svuda drugde. Naš otpor je miran i odbijamo svaki...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.