Mirković: Mrkonjić troši vreme na estradu

Izvor: Blic, 16.Maj.2013, 07:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mirković: Mrkonjić troši vreme na estradu

Pomoćnik ministra saobraćaja Saša Mirković reagovao je juče na izjavu ministra saobraćaja Milutina Mrkonjića da su “pojedini zalutali u ministarstvo”. On je tim povodom ministru dao i „savet za sferu šou-biznisa“:

- Za ono što ne znam, zatražim savet od onih koji znaju. To kažem zbog toga da ne bi Mrkonjić lutao i u estradnom svetu i tako trošio dragoceno vreme koje bi mogao da posveti ministarskom poslu. Ako mu i tu treba moja pomoć, rado ću mu dati besplatan >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << savet - stoji u odgovoru Saše Mirkovića koji je dostavio “Blicu”.

On podseća ministra da je upravo on pre dva meseca najavio smenu v.d. direktora “Puteva Srbije” Zorana Drobnjaka.

- Ja se tada nisam mešao u njihov sukob, već sam hteo da sagledam celokupnu situaciju u tom javnom preduzeću. Posle detaljne analize u saradnji sa stručnim ljudima iz oblasti saobraćaja, doneo sam zaključak da treba da se podnese predlog za razrešenje Drobnjaka. Imajući u vidu da nikada u životu nisam lutao u poslu koji radim, ne razumem na koje lutanje ministar misli, a posebno ne razumem njegovo naprasno menjanje stava povodom Drobnjaka - stoji u odgovoru Saše Mirkovića koji je dostavio “Blicu”.

Mirković je istakao kakve je nepravilnosti uočio u radu Zorana Drobnjaka.

- Možda ministar misli da sam zalutao zbog toga što sam uočio da je u predlogu finansijskog plana “Puteva Srbije” za ishranu poslovnih partnera u 2013. predviđeno 12,4 miliona dinara, kao i da je asfaltiranje ulica u vrednosti od više miliona evra, a što nije u nadležnosti ovog javnog preduzeća. Ukazao sam i na to da za potrebe održavanja puteva nikada nije sprovedena nijedna javna nabavka pa nije jasno po kojim kriterijumima se troši novac građana... - navodi Mirković.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Mrkonjić troši vreme na estradu"

Izvor: B92, 16.Maj.2013

Beograd -- Reagujući na izjavu ministra Mrkonjića "da su pojedini zalutali u ministarstvo, njegov pomoćnik Saša Mirković mu je juče dao savet "za sferu šou biznisa"..."Za ono što ne znam, zatražim savet od onih koji znaju. To kažem zbog toga da ne bi (Milutin) Mrkonjić lutao i u estradnom...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.