Mirka: Venčani list služi za razvod

Izvor: Vesti-online.com, 05.Mar.2012, 14:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mirka: Venčani list služi za razvod

Gostujući kod Ivane Baltić, glumica Mirka Vasiljević je objasnila šta misli o braku, podizanju deteta i nomadskom životu koji je čeka

- Trudnoću sam planirala, odnosno još dok sam bila mlađa razmišljala sam kako bih volela kvalitetno da provedem ostatak života, da imam uslove da podižem dete, podrazumeva se i partner... U 21. godini mi se sve poklopilo – rekla je Mirka Vasiljević na pitanje da li je planirala trudnoću ili joj se "desila".

S obzirom da >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Mirka i njen partner Vujadin Savić nisu venčani, obećala je:

- A da li ću se venčati jednog dana? Venčaću se. Kad sam zatrudnela nisam htela da se bavim organizacijom svadbe jer to iziskuje mnogo vremena. Sam "papir" mi ništa ne znači, mogu da ga zagubim po kući. Sutra može da služi ako dođe do razvoda.

Za sina Andreja mama Mirka je rekla da je prema njemu najmekša i da za sada ima njene plave oči. A kad su mane u pitanju:

- Ne bih volela da nasledi moju tvrdoglavost. Ali ne bih volela ni da se bavi fudbalom, jer su tri fudbalera u porodici dovoljna.

Kako je fudbalska karijera Vujadina vezana za inostranstvo, Mirka je spremna na česta putovanja:

- Mislim da ćemo se često seliti, bićemo nomadi, čergari, u pozitivnom smislu. Svojih karijera se ne odričemo, a ja sam na posao htela da se vratim već u januaru. Morala sam da sačekam da se uklope svi glumci i vraćam se u aprilu na scenu Pozorišta Buško Buha. U Francuskoj nisam išla po restoranima, nego sam kuvala domaću hranu, a posle porođaja nastavila sam zdravo da se hranim – objasnila je Mirka tajnu vitke linije.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.