Mirišljavo govno Evrope

Izvor: Vesti-online.com, 04.Jul.2015, 06:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mirišljavo govno Evrope

Postoje ekstremisti raznih vrsta, ali nema gorih od ovih evromanijaka, autošovinista najcrnje vrste. Njima ništa nije sveto, samo ako je guzica puna (u svakom smislu), a u svakoj opasnosti koja se nadvije nad Srbijom vide teoriju zavere.

Pa okreću na sprdnju:

- Aha, baš njih zabole da se bave Srbima, manite se budalaština, kome smo mi to još bitni, sitna buranija.

Eh, puste sreće da su u pravu, ali...

Na primer, nas ovako nebitne napade tada >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << najveća sila Evrope, ona crno-žuta. Šunjala se oko Drine ko mačak oko slanine, pa dočekala Principov pucanj da se ostrvi na nebitni komšiluk.

I ode ceo svet u majčinu pune četiri godine.

Onda nas je onaj sa smešnim brčićima bario da ne talasamo, da pripustimo poneki konvoj preko svoje teritorije, ali mu mi, ovako nikakvi i nebitni, poručismo: Jedi, bre, govna!

Sravnili su nas i tamanili kao nikog, ako izuzmemo nesrećne Jevreje, kolekcionar tabli sa Principovim imenom nije nam oprostio ni '14, kamoli '41.

Gospodo evromanijaci, tada nismo imali Slobu, koji je i njima i vama sada za sve kriv, pa, opet, navrzoše se na nas, nikakve i nebitne.

Može biti da smo, ipak, bitni.

Ima jedna nacija, posebno poznata po tome da se najradije množi u porodičnom krugu. Ovih dana je navalila da nas moralno i istorijski satre zanavek. Setila se, bajagi, Srebrenice na okruglu godišnjicu, a sve joj suze niz noge liju za stradalnim Bošnjacima.

Nad njima nariču, a nad našim grobovima reže. Čime li smo zaslužili takvu čast? Zbog čega nas proglašavaju nacističkom nacijom, čije sve savesti peru preko nas, sitnih, nikakvih i nebitnih?

Zaista, otkud to da Nemci, prvi put otkako su od Rusa u Drugom svetskom ratu dobili preko labrnje, baš protiv nas krenu u novi rat? Da dvadeset i kusur moćnih armija pogazi sve povelje i zakone, pa se ostrvi na tih par hiljada kvadratnih kilometara zemlje koja nikad nikog nije prva napala?

Strašna je ta mržnja, pa se možda naši evromanijaci i autošovinisti boje, toliko da postaju prebezi na stranu neprijatelja. Pod sedam brava u zabitima mozga pakuju sve čime bi kao državljani Srbije (Srbi je, ipak, prejaka reč) mogli da se ponose.

- Brateuuuuuuu, idem u Dubrovnik i ove godine, znaš kako, do jaja, brateuuu, neće me više videti ona stoka crnogorska, a i Grka mi je pun - dernja se preko punog autobusa neki bizgov sa još neiščupanim prazilukom u guzici.

U međuvremenu, Vođa svih evromanijaka i autošovinista poručuje da će pažljivo pročitati novu verziju srebreničke rezolucije, smišljene tamo gde je incest društvena igra za celu porodicu. Doturili su mu je po golubu, negde na pola puta između Beograda i Budimpešte, baš onako s državničkim uvažavanjem.

Kobajagi, Rusi pritisli Engleze, piše neovisna beogradska štampa, pa se ovi usrali u gaće i na sedam mesta izbrisali reč "genocid". Ostavili na samo 28 mesta. I napisali da nisu samo Srbi skakali na nejako ženskinje druge nacionalnosti.

Što se Vođe tiče, on smatra da je to sasvim dovoljno. Englezi su pokazali dobru volju, svalili su sa napaćenog srpskog naroda silovateljski žig, sad lepo svi da kleknemo pred Nasera, da mu se izvinemo što nam je klao žene i decu, i da ko ljudi nastavimo put Evrope, jer tamo je divno, a ovde je blato, smrde svinjci i seljaci se bodu noževima.

Meni, gospodo, to govno ne miriše, možete da ga parfimišete do prekosutra.

A, vi, ako mislite da smo sitni, jadni i nebitni, takvi i budite.

Ja neću.

Jer, može biti da smo, ipak, bitni.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.