Miranda Ker izbegava roditelje: Nije im se javila godinu dana

Izvor: Kurir, 08.Feb.2014, 17:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miranda Ker izbegava roditelje: Nije im se javila godinu dana

Godinu dana im se nije javila, nisu videli ni nju, ni njenog sina, pa je putem medija mole da im se javi

Roditelji i porodica uspešne manekenke Mirande Ker odlučili su da joj se obrate putem medija i zamole je da im se javi i kontaktira ih, jer ni nju, kao ni njenog sina, nisu videli više od godinu dana.

Manekenkin otac je za medije otkrio i da mu je Orlando Blum lično pričao o krahu njihovog braka, ali da nije imao priliku da to čuje od ćerke jer >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << im se ne javlja.

Emisija koja će biti prikazana u utorak na australijskoj televiziji ABC donosi intervju sa Mirandinim ocem, koga je i sama manekenka u više navrata isticala kao nekoga s kim ima posebnu vezu, a njena baka En poručila je da je sigurna da i oni njoj nedostaju jednako koliko ona njima.

Tereza, Miranina majka, istakla je da njoj najteže pada čitava situacija jer je nekada s ćerkom razgovarala svaki dan, a sada joj šalje poruke kako bi joj poručila da je uvek tu za nju, ali na njih retko dobija odgovor.

"Nije mi preostalo ništa drugo nego da je pustim da bude tvrdoglava i uporna, i da vodi svoj život. Nekada smo bile najbolje prijateljice", rekla je njena majka.

Miranda je sa 25 godina odlučila da se preseli u Njujork, nakon čega je postala jedna od najuspešnijih manekenki na svetu, a prošle godine prošla je kroz težak period kada se nakon tri godine braka rastala od Orlanda Blooma.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.