Miranda Ker dojila bebu na snimanju

Izvor: Blic, 29.Apr.2011, 10:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miranda Ker dojila bebu na snimanju

Poznata manekenka, supruga Orlanda Bluma je iskoristila pauzu na snimanju editorijala da nahrani tromesečnog Flina.

Fotografiju na kojoj doji bebu Miranda je postavila na svoj Tviter. Napisala je i poruku "Još jedan dan u kancelariji". Supruga glumca Orlanda Bluma se na posao vratila dva meseca posle porođaja, a poslednjih nedelja je snimila nekoliko modnih kampanja.

Miranda je ujedno veliki promoter dojenja, a prva fotografija novorođenog Flina koja je puštena u >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << javnost bila je slična kao i najnovija.

- To je bila jedna od prvih snimljenih fotografija, a napravio je Orlando. I meni i njemu se dopala i hteli smo da je podelimo. Prijatno iznenađenje je što smo na taj način promovisali dojenje koje je za mene najprirodnija stvar na svetu i obožavam ga. Dojiću bebu dokle god budem mogla- izjavila je Miranda.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.