Miomir Marić: Pevačica radi za 300 evra celu noć na jahti!

Izvor: Kurir, 05.Okt.2013, 20:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miomir Marić: Pevačica radi za 300 evra celu noć na jahti!

Novinar je rekao da mnoge estradne umetnice rade kao prostitutke i za 50 evra

Kriza udarila i na estradne umetnike.

Naime, Milomir Marić, novinar i urednik, rekao je da mnoge estradne umetnice rade kao prostitutke za 50 evra. On je otkrio da su opale cene nastupa zbog krize i da mnoge rade i za veoma malo para.

"Plaćaju ih 50, 120 evra. Evo jedna poznata umetnica radi za 300 evra celu noć na jahti", rekao je Milomir u emisiji Magazin >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << in, šokirajući sve dok je Verica Rakočević dodala da zaista govori istinu.

Verica Rakočević je otkrila da ona sa svojim 35 godina mlađim mužem Veljkom, s kojim je nedavno uplovila u bračne vode, nema seks, jer je to životinjski nego da ona s njim vodi ljubav.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Miomir Marić: Pevačica radi za 300 evra celu noć na jahti!

Izvor: Dzungla.org, 05.Okt.2013

Novinar je rekao da mnoge estradne umetnice rade kao prostitutke i za 50 evra OpširnijeKurir

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.