Miodrag Kostić: Vučić je kao Đinđić!

Izvor: Kurir, 10.Jul.2013, 16:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miodrag Kostić: Vučić je kao Đinđić!

Najveća sličnost je u energiji, harizmi i želji za promenama. Đinđić se nije libio da menja Srbiju. Ne libi se ni Vučić, rekao je Kostić

BEOGRAD - Miodrag Kostić, vlasnik MK Grupe, prvi čovek Kluba Privrednik i bliski prijatelj Zorana Đinđića,  izjavio je da ima dosta sličnosti između Đinđića i Vučića.

"Najveća sličnost je u energiji, harizmi i želji za promenama. Đinđić se nije libio da menja Srbiju. Ne libi se ni Vučić", rekao je  Kostić.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << />
Kostić je rekao da ne bi ušao u Vladu Srbije ako bi ga zvali.

"Mišljenja sam bio i ostao, da dok god se aktivno bavite biznisom, ne možete da se bavite i politikom. I obrnuto. Godinu dana sigurno nije dovoljno za 'podvlačenje crte' rada ove Vlade, tim pre što je većina članova Vlade bila zauzeta rešavanjem kosovskog problema", kazao je Kostić u intervjuu za Nedeljnik.

Njegov prvi savet novom-starom Dačićevom kabinetu bio bi da se rekonstruiše ili restrukturira sve što nije održivo.

"Trenutno, ove sisteme finansira država. Iz tog razloga moramo da ih podignemo 'na zdrave noge' i omogućimo im da sami sebe finansiraju. U suprotnom, budžetski deficit će biti sve veći, a samim tim doveden u pitanje standard građana Srbije",

On je dodao da stavljanje na prvo mesto najbogatijih Srba na Forbsovoj listi doživljava samo kao običan podatak. "Draža mi je titula najboljeg i najefikasnijeg proizvođača šećera", jasan je Miodrag Kostić.

Iako je nekada zauzimao visoku funkciju u Demokratskoj stranci, on je priznao da od 2000. godine nijednom nije ušao u DS.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Kostić: Vučić se, kao ni Đinđić, ne libi da menja Srbiju

Izvor: Blic, 10.Jul.2013

Vučić se ne libi da menja Srbiju, kaže prvi čovek MK Grupe Miodrag Kostić, i objašnjava da je spremnost za promene ono što Vučića čini sličnim bivšem premijeru..."Ima dosta sličnosti između Đinđića i Vučića. A najveća sličnost je u energiji, harizmi i želji za promenama. Đinđić...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.